Chauffeursdiensten in Utrecht

Zoekt u chauffeursdiensten in Utrecht met oog voor service en afgestemd op uw wensen? Dan bent u bij Bouwens Chauffeursdiensten aan het juiste adres. Al onze chauffeurs zijn servicegericht, onverstoorbaar en discreet. Natuurlijk rijden onze chauffeurs ook veilig en comfortabel, en zijn ze in het bezit van de juiste diploma’s.

Wij stemmen onze diensten samen met u geheel af op uw wensen. Onze jarenlange ervaring in chauffeursdiensten betekent dat wij op de meest uiteenlopende situaties zijn voorbereid. Onze diensten in Utrecht zijn maatwerk: u kiest voor vervoer in uw eigen auto of in een van onze wagens, en met al uw wensen wordt rekening gehouden.

Gediplomeerde chauffeurs

Onze professionele chauffeurs in Utrecht hebben allemaal een chauffeursdiploma, van tenminste het niveau CCV-D1. Verder selecteren wij hen ook op hun persoonlijkheid. Alleen de meest hulpvaardige en betrouwbare chauffeurs komen door onze selectieprocedure heen.

Bent u een publiek persoon of loopt u om een andere reden meer risico dan de meeste mensen? Dan kunt u het beste kiezen voor een van onze gevorderde chauffeurs. Zij hebben extra opleidingen genoten. Daarom weten zij precies hoe ze u veilig kunnen vervoeren. Deze chauffeurs hebben diploma’s CV-D2 tot en met D4.

Een getrainde chauffeur uit de buurt

Van een chauffeur van Bouwens in Utrecht kunt u een uistekende service verwachten. Al onze chauffeurs krijgen de training Comfortabel Rijden. Bovendien geldt voor hen een strenge selectieprocedure. Al deze chauffeurs wonen in Utrecht, zodat ze snel bij u kunnen zijn.

Auto met chauffeur huren Utrecht

Wij bieden ook auto’s met chauffeur aan. Deze vallen in verschillende klasses. Ten eerste zijn er luxe personenwagens en limousines. Voor grotere gezelschappen bieden we ook personen- en mini-bussen aan. Ons hele wagenpark is voorzien van luxe opties en multimedia. De wagens fungeren als mobiel kantoor of als ontspannen lounge.

Meer assistentie

Natuurlijk is de primaire taak van een chauffeur u veilig en ontspannen naar uw bestemming brengen. Daar houdt zijn takenpakket wat ons betreft echter niet op. Hij kan u met allerlei zaken helpen. Bijvoorbeeld:

  • Boodschappen of een geschenk kopen;
  • Een krant voor u halen;
  • Een reservering voor een restaurant of evenement regelen;
  • Op uw auto letten;
  • Andere taken die u liever uit handen geeft.

Iedere opdracht is maatwerk, afgestemd op uw behoeften en situatie. Wat is uw wens? Het antwoord op die vraag is het vertrekpunt van onze werkzaamheden. Wij verzorgen graag uw ideale vervoer!