+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Directievervoer

Directievervoer van Bouwens Chauffeursdiensten beantwoordt aan de wensen van directeuren en bestuurders.

Vanzelfsprekend beschikken de chauffeurs die wij inzetten voor directievervoer over de juiste certificaten en diploma’s. Ook voelen zij de behoeften van directieleden perfect aan. Ze vullen op een terughoudende en toch proactieve wijze de rol van assistent in. Door stijlvolle kleding en een bescheiden opstelling maken onze chauffeurs uw directievervoer tot een aangename ervaring. Elk directielid beweegt zich veilig, comfortabel en efficiënt van en naar afspraken.

Diploma’s voor directievervoer

Door de bijzondere aard van de werkzaamheden stellen wij specifieke eisen aan de diplomering en achtergrond van onze directiechauffeurs. Zo beschikken alle chauffeurs over het landelijk erkende CCV-D1 certificaat. Ook hebben zij allen de Vakopleiding Directiechauffeur van PDS afgerond. Deze certificering betekent dat de chauffeurs u professioneel en comfortabel door de meest uitdagende situaties weten te begeleiden.

Uiteraard hechten wij binnen het directievervoer veel waarde aan veiligheid, integriteit en discretie. Daarom ondergaan onze chauffeurs ieder jaar een medische keuring en een antecedentenonderzoek.

Directievervoer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht van Bouwens

Bijzonder directievervoer

Bij Bouwens weten we dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom benaderen wij elke opdracht als maatwerk. Er zijn opdrachten die vragen om een extra nauwkeurige aanpak, vanwege de kenmerken van de route of de werkzaamheden van de klant. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een verhoogd veiligheidsrisico. Voor deze complexe opdrachten binnen het directievervoer zetten wij onze gevorderde chauffeurs in met niveaus CCV-D2, D3 of D4.

Directievervoer Plus: assistent op de weg

Uiteraard houdt directievervoer niet op bij het transport van uw directieleden of andere hooggeplaatste personen. Voor, tijdens en na de ritten zijn onze directiechauffeurs beschikbaar voor diverse ondersteunende taken. Denk hierbij aan:

 • Bestellen en ophalen van geschenken zoals bloemen en wijn;
 • Bezorgen en ophalen van post of belangrijke documenten;
 • Boodschappen doen;
 • Alle andere verzoeken die uw directieleden helpen bij de focus op hun kerntaken;
 • Directievervoer op maat.

Directievervoer huren Amsterdam

U kunt bij directievervoer van Bouwens kiezen uit een breed aanbod van topklasse voertuigen. Zo kunt u plaatsnemen in een van onze luxe directieauto’s, bijvoorbeeld de meest exclusieve directiewagen: de Mercedes Benz S-Klasse. Reist u met een klein gezelschap? Dan kiest u voor de luxe Mercedes Benz V-Klasse met luxe stoelen en een praktische centrale vergadertafel. Werken, vergaderen, eten en ontspannen. Het kan allemaal.

Luxe bussen bieden uitkomst voor groepen die hoge eisen stellen aan het directievervoer. Denk hierbij aan Mercedes Benz minibussen en grote bussen. De stijlvolle uitstraling, het luxueuze interieur en de uiterst comfortabele stoelen geven u een bijzondere reisbeleving.

Welke vorm van directievervoer u ook kiest, onze directiechauffeurs staan ruim op tijd klaar op de afgesproken plaats. U reist vervolgens veilig en comfortabel naar de geplande bestemming(en).

Ons doel is om te allen tijde de verwachtingen van de meest veeleisende zakelijke reizigers te overtreffen. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en ideeën omtrent uw ideale directievervoer. U kunt ook via deze website een offerte aanvragen.

Lees verder over Schiphol vervoer

Luxe auto’s, exclusieve mini-bussen en professionele bussen

Kies uit het brede aanbod van moderne voertuigen, neem plaats en leun achterover. Ervaar luxueuze interieurs, lederen stoelen met veel beenruimte, en alle mogelijke multimedia. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, u bent altijd zeker van een bijzondere, exclusieve beleving.  

Mercedes Benz E-Klasse 3 2  

Gevoel van luxe

Stap in een luxe Mercedes Benz E-Klasse van Bouwens Chauffeursdiensten en beleef een wereld van comfort, rust en ruimte. Op de achterbank van onze nieuwe E-Klasse limousines kunt u ongestoord werken en ontspannen reizen.

 • Leder stoelen
 • Zonneschermen
 • Privacy ramen

Mercedes Benz S-Klasse 3 2  

De onbetwiste leider

De Mercedes Benz S-Klasse met professionele chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten overtreft zelfs de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers. Deze exclusieve limousine biedt de hoogst denkbare kwaliteit op het gebied van comfort, veiligheid en uitstraling. Ideaal voor het vervoer van captains of industry, vip's en buitenlandse gasten.

 • Elektrisch verstelbare en exclusieve leder stoelen
 • Extra beenruimte
 • Elektrische zonneschermen
 • Geluidswerende en privacy ramen

Mercedes Benz V-Klasse 7 5  

Ruimte voor comfort

In een luxe Mercedes Benz V-Klasse van Bouwens Chauffeursdiensten voelt u zich meteen thuis. Neem plaats in een comfortabele stoel, vergader in conference opstelling en reis ontspannen naar uw bestemming. Dé oplossing voor kleine gezelschappen die hoge eisen stellen aan het vervoer over de weg.

 • Exclusieve leder stoelen
 • Extra beenruimte
 • Privacy ramen
 • Conference opstelling met luxe vergadertafel op aanvraag

Mercedes Benz Mini-Bus 15-17

Ultieme beleving

Met een luxe Mercedes Benz Mini-Bus van Bouwens Chauffeursdiensten wordt uw reis een beleving. De hoogwaardige uitstraling en het luxueuze interieur, zoals de uiterst comfortabele stoelen en het elegante ontwerp, geven u een bijzondere ervaring.

 • Exclusieve stoelen
 • Conference opstelling met luxe vergadertafel op aanvraag
 • Extra faciliteiten op aanvraag, zoals privacy ramen, multimedia en catering

Luxe Bus 18+

Topklasse busvervoer

Bouwens Chauffeursdiensten is uw professionele partner in luxe busvervoer. Of het nu gaat om VIP vervoer of kwalitatief busvervoer, met de luxe bussen is er altijd een oplossing voor uw vervoersvraagstuk.

 • Exclusieve stoelen
 • Conference opstelling met luxe vergadertafel op aanvraag
 • Extra faciliteiten op aanvraag, zoals privacy ramen, multimedia, catering, bar, koelkast en toilet

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates