Chauffeursdiensten Rotterdam

Bouwens Chauffeursdiensten heeft 15 jaar ervaring met hoogwaardige chauffeursdiensten in Rotterdam. Onze chauffeurs voldoen aan de hoogste eisen; niet alleen qua opleiding en diplomering, maar ook qua persoonlijkheid. Zo moeten zij sociaal, hulpvaardig en discreet zijn.

Wij bieden chauffeursdiensten aan in Rotterdam en de rest van Nederland. Onze chauffeurs brengen u in heel Europa naar uw bestemming. Indien gewenst, kunnen zij u in uw eigen auto vervoeren.

Als u geen eigen auto tot uw beschikking hebt of liever in een van onze Mercedessen of andere topmerken reist, kan dat natuurlijk ook. Dan kunt u kiezen uit luxe sedans, nette minibussen en ruime en zeer luxe personenbussen. Al deze wagens zijn in Rotterdam en omstreken beschikbaar. Of u nu kiest voor uw eigen auto of auto met chauffeur: het serviceniveau is ongekend hoog.

Deskundige chauffeurs in Rotterdam

Professionele privéchauffeurs van Bouwens hebben minimaal het CCV-D1 diploma. Dat betekent dat ze de Vakopleiding Privéchauffeur hebben gehaald. Wel zo’n fijn idee: dat is een garantie dat onze privéchauffeurs in Rotterdam altijd absolute controle over de auto hebben, ongeacht de situatie.

Bent u een bekend persoon of behelst uw opdracht om een andere reden vervoer met een verhoogd risico? Dan wil u natuurlijk verzekerd zijn van uw veiligheid. In dat geval zetten wij onze gevorderde chauffeurs in. Zij hebben een extra diploma, van het niveau CV-D2, D3 of D4. Dat betekent dat ze goede trainingen hebben genoten bij vooraanstaande internationale instituten. Ze worden hier zowel opgeleid op het gebied van rijvaardigheid als beveiliging.

Chauffeur Rotterdam

Wilt u comfortabel en klantgericht worden vervoerd? Kies dan voor een van onze chauffeurs in Rotterdam. Zij nemen hun baan uiterst serieus. Omdat ze in Rotterdam wonen, zijn ze snel ter plaatse. Om ze de juiste vaardigheden bij te brengen, volgen zij allemaal de training Comfortabel Rijden.

Kies voor een van onze luxe wagens

Als u in optimaal comfort vervoerd wil worden, kiest u voor een auto met chauffeur van Bouwens. Onze luxe wagens zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk zijn er verschillende opties, en we bespreken graag met u wat het beste bij u past. Ook voor deze vorm van vervoer geldt dat de chauffeur alles doet om u een prettige reis te bezorgen. Alles om u zo ontspannen en soepel mogelijk naar uw afspraak in of buiten Rotterdam te brengen.

Een persoonlijke assistent op de weg

Natuurlijk hebben onze chauffeurs een voorbeeldige rijstijl. Dat is voor ons echter nog niet voldoende. Ze fungeren ook als een persoonlijke assistent, die u op vriendelijke en betrouwbare wijze helpt. Ze kunnen u bijvoorbeeld de volgende zaken uit handen nemen:

  • Geschenken of boodschappen regelen;
  • Kaartjes voor evenementen verzorgen;
  • Uw post bezorgen;
  • Tanken, uw auto bewaken of laten schoonmaken;
  • Andere taken die u liever niet zelf doet.

Iedere opdracht is maatwerk, afgestemd op uw behoeften en situatie. Wat is uw wens? Het antwoord op die vraag is het vertrekpunt van onze werkzaamheden. Wij verzorgen graag uw ideale vervoer!