Chauffeursdiensten Den Haag

Bouwens Chauffeursdiensten is het adres voor de meest servicegerichte chauffeursdiensten in Den Haag en de rest van Nederland. Natuurlijk hebben onze chauffeurs de juiste diploma’s en zeer goede rijvaardigheid. Ze worden echter ook geselecteerd op de juiste persoonlijkheid. Zo garanderen wij dat u persoonlijke service op maat ontvangt.

Wij bieden al 15 jaar chauffeursdiensten aan van en naar Den Haag. U kan ervoor kiezen in uw eigen auto vervoerd te worden of in een van onze luxe auto’s. Wat u ook kiest, u komt uitgerust op uw bestemming aan.

Mocht u een auto van Bouwens kiezen, dan hebben wij personenwagens, mini-bussen en grote bussen. Al deze wagens zijn in Den Haag en omstreken beschikbaar.

Privéchauffeurs Den Haag

Al onze chauffeurs in Den Haag hebben de Vakopleiding Privéchauffeur gevolgd en gehaald. Dat betekent dat ze het CCV-D1 diploma hebben: een bewijs van voorbeeldige controle over elke auto. Bovendien zijn zij behulpzaam en discreet.

Voor gevoelige opdrachten of personen die meer risico lopen, zetten wij onze gevorderde chauffeurs in. Zij hebben bij uitstekende instellingen opleidingen gevolgd op het gebied van beveiliging en rijvaardigheid. Wat de situatie ook is, zij blijven kalm en reageren adequaat. Afhankelijk van wat de situatie vereist bieden wij chauffeurs van het niveau CV-D2, CV-D3 of CV-D4.

Goed opgeleide chauffeurs

Wij willen u natuurlijk de best mogelijke service bieden. Daarom selecteren wij alleen de meest toegewijde, servicegerichte en professionele chauffeurs in Den Haag om voor ons te rijden. Bovendien volgen zij allen de training Comfortabel Rijden, zodat u prettig reist.

Een wagen van Bouwens in Den Haag

Het kan natuurlijk zo zijn dat u geen eigen auto tot uw beschikking hebt, of simpelweg liever in een luxe Mercedes of ander topmerk wordt vervoerd. Dan kiest u voor een van onze auto’s met chauffeur. Onze chauffeursdiensten in Den Haag zijn maatwerk, en we stemmen exact met u af hoe uw graag geholpen wil worden. De auto’s zijn voorzien van luxe opties en multimedia. Zo wordt u op rustige en ontspannen wijze van en naar uw afspraak gereden. 

Andere ondersteunende taken

Een chauffeur in Den Haag van Bouwens doet meer dan u ontspannen vervoeren. Hij of zij is ook een persoonlijke assistent op de weg, die u bij van alles kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

  • Een bosje bloemen kopen;
  • Boodschappen regelen;
  • Een kaartje kopen voor een voorstelling of ander evenement;
  • Een pakketje op de post doen;
  • Andere taken die u liever uit handen geeft.

Iedere opdracht is maatwerk, afgestemd op uw behoeften en situatie. Wat is uw wens? Het antwoord op die vraag is het vertrekpunt van onze werkzaamheden. Wij verzorgen graag uw ideale vervoer!