Chauffeursdiensten Amsterdam

Bouwens Chauffeursdiensten staat al ruim een decennium voor kwaliteit en service. Al onze chauffeurs zijn streng geselecteerd, op zowel de juiste opleiding en diplomering als eigenschappen zoals discretie, servicegerichtheid en onverstoorbaarheid.

Wij verzorgen een uniek aanbod van hoogwaardige chauffeursdiensten in Amsterdam, de rest van Nederland, en Europa. U vindt bij ons de beste gediplomeerde privéchauffeurs van Amsterdam en Nederland. Zij kunnen u in uw eigen auto vervoeren.

Wellicht kunt u niet over een auto beschikken, of kiest u liever voor een van onze luxe wagens. In dit geval is er de auto met chauffeur, ook in Amsterdam en omstreken. U kunt hierbij kiezen uit diverse luxe directieauto’s, exclusieve minibussen en professionele personenbussen. Welke oplossing u ook kiest, uw chauffeursdiensten van en naar Amsterdam worden met persoonlijke aandacht tot in de puntjes geregeld! 

Goed opgeleide chauffeurs

Professionele privéchauffeurs van Bouwens zijn beroepschauffeurs die de Vakopleiding Privéchauffeur met succes hebben afgerond. Derhalve zijn zij in het bezit van het CCV-D1 diploma. Dit landelijk erkende certificaat geeft u de zekerheid dat ook de professionele privéchauffeurs in Amsterdam uw auto in lastige situaties veilig en comfortabel besturen.

In Amsterdam en daarbuiten verzorgen wij bovendien graag het 
vervoer van personen met een verhoogd risicoprofiel en opdrachten onder zeer uitdagende omstandigheden. Hiervoor kunt u een beroep doen op onze gevorderde privéchauffeurs met het niveau CV-D2, D3 of D4. Zij hebben specialistische rijopleidingen en beveiligingstrainingen gevolgd bij gerenommeerde opleidingsinstituten in binnen- en buitenland. 

Privéchauffeurs in Amsterdam met de juiste instelling

Een privéchauffeur in Amsterdam van Bouwens is een student aan een hogeschool of universiteit. Directieleden naar en van hun afspraken in Amsterdam rijden is voor hen een serieuze bijbaan. De privéchauffeurs in Amsterdam volgen allen de training Comfortabel Rijden. Dit garandeert een aangename rijstijl en een klantgerichte dienstverlening. Zij zijn woonachtig in Amsterdam en dus snel inzetbaar.

Een auto met chauffeur in Amsterdam

Een auto met chauffeur van Bouwens is het hoogste kwaliteitsniveau van personenvervoer. Al onze wagens hebben luxe interieurs, voldoende beenruimte en diverse faciliteiten en media. Het model en de uitrusting stemmen wij vanzelfsprekend af op uw situatie en wensen. Vervolgens ontvangt de chauffeur uitgebreide instructies. Zo garanderen wij ook in Amsterdam een professionele uitvoering: correct, punctueel en vakkundig. 

Extra service: persoonlijke assistentie

Al onze privéchauffeurs in Amsterdam voldoen aan de eisen die u aan hen stelt. Zij zijn bescheiden, beleefd en betrouwbaar. Iedere chauffeur rijdt u geruisloos door het drukke verkeer van Amsterdam. De chauffeur is tegelijkertijd een persoonlijke assistent die u iedere zorg uit handen neemt. Denk hierbij aan:

  • Bestellen en ophalen van wijn, bloemen en andere geschenken;
  • Verzorgen van boodschappen;
  • Bezorgen van post en belangrijke documenten;
  • Bestellen van tickets voor theaters en musicals;
  • Reserveren van restaurants.

Iedere opdracht is maatwerk, afgestemd op uw behoeften en situatie. Wat is uw wens? Het antwoord op die vraag is het vertrekpunt van onze werkzaamheden. Wij verzorgen graag uw ideale vervoer!