Professionele directiechauffeur CCV-D1

Alleen beroepschauffeurs die de Vakopleiding Directiechauffeur hebben afgerond én in het bezit zijn van het landelijk erkende CCV-D1 certificaat mogen bij ons op dit niveau opereren.

Directiechauffeur van Bouwens

Een directiechauffeur van Bouwens is de meest efficiënte methode om het drukbezette bestaan van leden van raden van bestuur en directies te verlichten. Niet alleen is de directiechauffeur een uitstekende autobestuurder met alle benodigde diploma’s en certificaten. Het is tegelijkertijd een assistent die u op discrete en verstandige wijze bijstaat waar u dat nodig acht. Het uiterlijk van onze mensen is een fysieke representatie van hun functie. Zij dragen allen zakelijke kleding van Suitsupply die stijl, elegantie en terughoudendheid uitstraalt.

Terwijl u zich volledig richt op uw volgende afspraak of vergadering weet u zich verzekerd van feilloos vervoer en gepaste assistentie. Met CCV-D1 gediplomeerde directiechauffeurs verspreid over heel Nederland garandeert Bouwens een landelijke dekking.

Diplomering voor directiechauffeurs

Alleen directiechauffeurs die de Vakopleiding Directiechauffeur hebben afgerond én in het bezit zijn van het landelijk erkende CCV-D1 certificaat mogen voor Bouwens de weg op. Zo garanderen wij dat de directiechauffeurs uw auto juist in lastige situaties veilig en comfortabel weten te besturen. Om een voortdurende veiligheid en integriteit te kunnen waarborgen ondergaan zij jaarlijks zowel een medische keuring als een antecedentenonderzoek.

Junior Directiechauffeur?

Afhankelijk van uw situatie, wensen en doelstellingen heeft u verschillende opties. Zo is er bijvoorbeeld de Junior Directiechauffeur voor uw eigen auto. Een volledig gediplomeerde chauffeur die de eerste stappen in het vak zet en net zo aantrekkelijk is geprijsd als onze studentchauffeurs. U profiteert van een uitstekende chauffeur: gecertificeerd, representatief en integer. Zoals gezegd kunt u de chauffeur uw eigen auto laten besturen, maar u kunt ook kiezen voor een van onze luxe wagens.

Bijzondere situaties

Ook in het vervoeren van hooggeplaatste personen hebben onze directiechauffeurs ruime ervaring. Voor de meest uitdagende situaties kunt u een beroep doen op onze gevorderde directiechauffeurs met het niveau CCV-D2, D3 of D4.

Service op maat

Net als alle diensten van Bouwens is ook ons directievervoer puur maatwerk. Onze chauffeurs handelen op basis van de inventarisatie van uw wensen en behoeften. Op deze manier creëren we een service die al uw zorgen en obstakels wegneemt en u in staat stelt volledig geconcentreerd te zijn op uw eigen activiteiten.

Naast het vervoer zijn onze directiechauffeurs voor, tussen en na de ritten in te zetten voor een keur aan ondersteunende activiteiten. Denk hierbij aan:

  • Ophalen en wegbrengen van post en andere zaken;
  • Verzorgen van geschenken zoals wijn, bloemen etc;
  • Wagenparkbeheer;
  • Bewaken van uw eigen auto;
  • Al het redelijke dat u helpt uw taken perfect uit te voeren.

Wij gaan graag met u in gesprek over een perfecte vormgeving van het vervoer van uw directie!

Lees verder over Junior directiechauffeur CCV-D1