Directiechauffeur

De directiechauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten worden geselecteerd op klantgerichtheid, discretie en rijvaardigheid. Zij hebben de training Comfortabel Rijden gevolgd.

Wat is een directiechauffeur?

Directiechauffeur zijn is inmiddels voor vele studenten een manier om de hogeschool opleiding of academische studie te bekostigen. Bij onze selectie nemen we opleidingsniveau en algemene manier van doen mee in de beoordeling. Daarom zijn directiechauffeurs van Bouwens niet alleen uitstekende automobilisten. Zij zijn desgewenst ook aangename gesprekspartners of bekwame assistenten bij op te lossen problemen. 

Directiechauffeur van Bouwens

De directiechauffeur is een veelzijdige oplossing voor verschillende situaties. Soms is het immers handiger, comfortabeler of simpelweg noodzakelijk dat een ander plaatsneemt achter het stuur van uw eigen auto. Zo is de directiechauffeur een uitkomst wanneer u op weg naar een afspraak door wilt werken. Of wanneer u ongestoord een belangrijk zakelijk gesprek wilt voeren.

Directiechauffeur bij gelegenheden

Ook bij speciale gelegenheden staat de directiechauffeur van Bouwens voor u klaar. Hebt u een belangrijk zakelijk diner en valt er na afloop wellicht iets te vieren? De directiechauffeur vervoert u veilig en comfortabel naar en van het restaurant. Gaat u naar een feest of jubileum en wilt u zorgeloos aankomen op de plaats van bestemming? De directiechauffeur verzorgt het. 

Rijontzegging of blessure

We rijden allemaal weleens te hard of niet helemaal volgens de regels en soms heeft Vrouwe Justitia daar ineens genoeg van. U mag dan een periode niet rijden. Geen probleem, want de directiechauffeur van Bouwens is er juist voor deze ongemakken. U kunt uw agenda ongewijzigd volgen en wordt feilloos rondgereden door de beste chauffeurs van het land. En dat tegen uiterst gunstige tarieven. Ook wanneer u door een fysiek ongemak tijdelijk uw eigen auto niet kunt besturen is deze oplossing comfortabel en voordelig.

Wat kan een directiechauffeur van Bouwens?

De screening die wij hanteren bij het selecteren van onze directiechauffeurs is uiterst grondig. Zij volgen allen de training Comfortabel Rijden en weten dus hoe zij u niet alleen veilig maar ook comfortabel naar elke bestemming brengen. Naast de hoofdwerkzaamheden kunt u de directiechauffeur tijdens het wachten ook inzetten voor andere opdrachten. Een vlek op uw stropdas? De directiechauffeur koopt indien mogelijk snel een nieuwe das. Vergeten een brief te posten of een pakketje op te halen? De directiechauffeur rijdt langs het postkantoor. Op weg naar een verjaardag maar in alle drukte vergeten een presentje te kopen? De directiechauffeur verzorgt een mooie bos bloemen.

De voordelen op een rij:

  • Uiterst bekwame chauffeur;
  • Uitstekende kennis wegennet;
  • Zeer gunstige tarieven;
  • Snel inzetbaar (tot drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden);
  • Flexibel inzetbaar;
  • Betrouwbaar en discreet.


Wilt u weten hoe u kunt profiteren van deze luxe en toch betaalbare vervoersoplossing? Neem dan nu contact met ons op! Wij inventariseren uw wensen en maken graag een offerte op maat!

Lees verder over Bob-chauffeur