Bob-chauffeur

Feestje gehad? Of wenst u veilig en comfortabel naar huis gebracht te worden na een diner of lunch? De bob-chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten staat voor u klaar! U wordt in uw eigen auto gereden door een uiterst vriendelijke en beleefde chauffeur. Na afloop van de rit staat uw auto voor de deur klaar voor gebruik.

Een bob-chauffeur aanvragen

Omdat wij landelijk actief zijn, is er in de meeste gevallen een bob-chauffeur bij u in de buurt beschikbaar. U maakt binnen kantoortijden eenvoudig een reservering via onze website, telefoon of Client Portal. Onze planners nemen contact op met de bob-chauffeur en de voorbereiding van uw opdracht wordt afgerond. Indien u bij ons bekend bent, houden wij bij de selectie van uw bob-chauffeur uiteraard rekening met uw eerder aangegeven voorkeuren.

De service van een bob-chauffeur

Bij de uitvoering staat de bob-chauffeur 15 minuten van tevoren klaar op het afgesproken adres. De bob-chauffeur brengt u naar huis en reist daarna op eigen gelegenheid verder. Uw auto staat gewoon voor de deur. Indien u ook op de heenreis kiest voor een bob-chauffeur arriveert hij of zij ruim op tijd bij de startlocatie. Bij aankomst op de bestemming stapt u voor de deur uit en vindt de bob-chauffeur een parkeerplek. Tijdens uw activiteit wacht de bob-chauffeur en is deze beschikbaar voor ondersteunende taken. Denk hierbij aan:

  • Bewaken, tanken en reinigen van uw auto;
  • Ophalen geschenken, zoals bloemen en wijn;
  • Ophalen of wegbrengen derden;
  • Alle andere werkzaamheden waar u niet aan toe bent gekomen en die u graag overlaat aan de bob-chauffeur!


Wanneer u kiest voor een bob-chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten kiest u voor betrouwbare veiligheid en ontspannen vervoer. Omdat wij altijd uitgaan van maatwerk horen wij graag uw specifieke wensen.

Bouwens Chauffeursdiensten

Een bob-chauffeur van Bouwens is de meest betrouwbare en comfortabele keuze in de markt. Zij voldoen namelijk allen aan de hoge eisen die wij stellen aan onze medewerkers. Onze chauffeurs zijn zeer bedreven bestuurders met een sterk ontwikkeld gevoel voor betrouwbaarheid en discretie. 

Niet alleen zijn onze bob-chauffeurs gekleed in een keurig pak, ook in hun gedrag en karakter stralen zij bescheidenheid en stijl uit. Zij stellen zich terughoudend op en blijven op de achtergrond. Wij tillen in de selectie zwaar aan deze zogenaamde ‘zachte’ criteria. Hierdoor weet u zich verzekerd van een aangename en beleefde reisgenoot.

U kunt via deze website een offerte aanvragen. Vanzelfsprekend staan we u ook graag te woord. Bel 020-6422820 en we regelen het voor u!