Chauffeur voor uw eigen auto

U gaat naar een afspraak, maar wil nog enkele documenten doornemen en een aantal gesprekken voeren. Onderweg staat u in de file en bij aankomst is de parkeerplaats vol. Kostbare tijd gaat verloren terwijl uw relaties op u rekenen.

Dankzij de inzet van een chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op de weg. Bij aankomst stapt u voor de deur uit, waarna de chauffeur uw auto beheert. De achterbank van uw auto wordt een verlengstuk van uw kantoor. Zo verandert reistijd in werktijd, en uw auto in een mobiel kantoor.

Een chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten doet meer dan veilig sturen en efficiënt navigeren. Uw chauffeur biedt praktische ondersteuning, waardoor u zich volledig kunt richten op de zaken die voor u belangrijk zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke details voor onze opdrachtgevers belangrijk zijn. U bekijkt samen met een van onze adviseurs wie van onze chauffeurs past bij uw wensen en situatie. Zo wordt u vooraf goed geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken. Reserveren doet u vervolgens snel en eenvoudig via telefoon, e-mail of onze Client Portal.

Onze chauffeurs komen uit alle regio's van Nederland en zijn dus snel inzetbaar. Heeft u een chauffeur in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of een andere plaats nodig? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Lees verder over Professionele directiechauffeur CCV-D1