Oplossingen

Chauffeur op afroep

Een chauffeur op afroep is ideaal voor iedereen die soms een chauffeur nodig heeft. Na een drukke dag, een diner of een zakelijke afspraak staat de chauffeur voor u klaar. Tijdens kantoortijden bestelt u tot drie uur van tevoren een chauffeur op afroep. Bouwens is de werkgever van de chauffeur en zorgt dus voor: 

  • Werving, selectie en screening;
  • Training en instructies;
  • Tijdelijk en vast contract;
  • Salarisbetaling;
  • Afdrachten premies;
  • Doorbetaling bij ziekte.


U heeft dus geen omkijken naar uw chauffeur, Bouwens neemt u alle zorgen uit handen. Wij gaan zelfs een stap verder en koppelen u aan een persoonlijke planner. Hij of zij kent uw situatie en voorkeuren en is u snel van dienst. Ook een eventuele evaluatie van de chauffeur of het doorgeven van informatie over de opdracht verloopt via de planner snel en efficiënt.

Screening

Iedere chauffeur op afroep van Bouwens Chauffeursdiensten is getoetst op rijvaardigheid, houding, gedrag, en gevoel voor gastvrijheid. Ook is iedere chauffeur in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Door ons ruime en gespreide bestand van chauffeurs op afroep kunt u overal in Nederland van deze dienst gebruikmaken.

Werkwijze

Het aanvragen van een chauffeur op afroep is eenvoudig. U dient uw opdracht in per telefoon, e-mail, op onze website of de online portal. De chauffeur op afroep meldt zich een kwartier voor aanvang op de startlocatie, en stelt u desgewenst met een sms-bericht op de hoogte. U overhandigt de sleutel en de chauffeur maakt uw auto gereed voor vertrek. Nadat u heeft plaatsgenomen brengt de chauffeur u naar de gewenste bestemming. Onderweg wordt u op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd en eventuele files. Bij aankomst blijft de chauffeur op u wachten voor de volgende rit of reist op eigen gelegenheid verder. 

Vaste chauffeurs op afroep

Bouwens Chauffeursdiensten kan voor u een vaste poule van chauffeurs op afroep samenstellen. Voor deze chauffeurs geldt dat wij uitsluitend een contractuele verplichting aangaan met uw organisatie. Dit betekent dat de chauffeurs niet beschikbaar dienen te zijn voor andere opdrachtgevers. Voor alle reserveringen kunt u dus altijd een beroep doen op een ‘vaste’ chauffeur op afroep. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bouwt u een band op met de chauffeur. 

Chauffeur op afroep reserveren via online portal

In een handomdraai een chauffeur op afroep reserveren? Bouwens Chauffeursdiensten beschikt over een online reserveringssysteem: de online portal. Met uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen beveiligde omgeving op de website van Bouwens Chauffeursdiensten. U beheert uw persoonlijke gegevens en wensen, plaatst snel en eenvoudig reserveringen, en overziet alle opdrachten.  

Detachering van directiechauffeur

Detachering is het antwoord op wisselingen in uw raad van bestuur, directie of ambtelijke top. Hierdoor kan de behoefte aan directiechauffeurs veranderen. Bouwens Chauffeursdiensten biedt in dergelijke gevallen flexibiliteit en continuïteit door detachering. U bent te allen tijde verzekerd van ervaren en betrouwbare directiechauffeurs. Zij zijn direct beschikbaar en komen bovendien uit de juiste regio.

Detachering, een vertrouwd gevoel

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een vertrouwd gezicht is, zeker bij detachering! U kunt bij ons voor een lange periode over dezelfde directiechauffeur beschikken. Zelfs als het gaat om detachering voor één vaste dag in de week, onregelmatige dagen, of een vaste vervanger van uw eigen directiechauffeur. De mogelijkheden die Bouwens biedt omtrent detachering zijn uniek in de markt. Wilt u de directiechauffeur liever nooit meer kwijt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij de overdracht van het werkgeverschap.

Werving en selectie directiechauffeur

Bij Bouwens Chauffeursdiensten zoeken we altijd naar de perfecte match tussen passagier en directiechauffeur. Daar is onze werving en selectie volledig op afgestemd. U profiteert van onze expertise, ervaring, en de netwerken die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Werving en selectie van directiechauffeurs is dan ook onze kernactiviteit.

Na de selectie krijgt de directiechauffeur eerst een arbeidscontract voor een overeengekomen proefperiode bij Bouwens, als u dat wenst. Voldoet de directiechauffeur op alle vlakken aan de criteria, dan treedt deze pas in dienst bij uw organisatie. Uiteraard krijgt u ruim de tijd om te beoordelen of er daadwerkelijk een ‘klik’ is.

Onze werkwijze kort samengevat:

1. Opstellen wensprofiel ideale directiechauffeur (kenmerken en competenties);
2. Zoeken naar kandidaten in onze database van bijna alle directiechauffeurs in Nederland;
3. Selecteren en screenen van meerdere kandidaten;
4. Kennismaking met ten minste drie geschikte kandidaten;
5. Indien gewenst volgt een proefperiode voordat de directiechauffeur bij u aan de slag gaat. 

Undermanagement

Wilt u werkgever blijven, maar het operationeel management van uw chauffeurs uitbesteden? Dan is undermanagement iets voor u. Wij nemen u alle zorgen uit handen, inclusief dagelijkse aansturing, training, planning, roosters, en bedrijfskleding.

Wij helpen uw chauffeurs door undermanagement naar een nog hoger niveau van dienstverlening. Zij profiteren van onze kennis over rijvaardigheid en service, en van onze opleidingen, trainingen en workshops. 
Met undermanagement van Bouwens Chauffeursdiensten krijgt u een vertrouwde contactpersoon voor al uw vragen en wensen. Een adviseur die met u en uw chauffeurs een langdurige relatie wil opbouwen. Iemand die ambities kent en herkent en weet waar de kansen liggen.

Undermanagement is de schakel tussen uw directie en uw chauffeurs. Uw chauffeurs ontwikkelen zich en de kwaliteit van de chauffeursdiensten stijgt.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 020-6422820. U kunt ook online een offerte aanvragen.