Vip-vervoer

Bouwens Chauffeursdiensten heeft al 15 jaar ervaring met het vervoer van bekende en hooggeplaatste vips. In de afgelopen jaren hebben wij de eer gehad vele Nederlandse en internationale vips te vervoeren. Zij zijn vaak afkomstig uit de politiek, het zakenleven, entertainment, sport of andere sectoren met bovengemiddelde (media)aandacht.

Dit vereist discretie, maatwerk, persoonlijke veiligheid en rijveiligheid. Daarom selecteren wij alleen de beste chauffeurs voor ons vip-vervoer. Zijn zijn uitgebreid opgeleid, zowel in rijvaardigheid als beveiliging. Samen sluiten we elk risico uit en zorgen we voor een veilig en comfortabel bezoek van uw vip. Natuurlijk houden we hierbij rekening met al uw wensen.

Gediplomeerde vip-chauffeurs

Bij vip-vervoer kan een complex geheel van factoren komen kijken. Daarom selecteren wij onze vip-chauffeurs op de gepaste diplomering en eigenschappen.

Zo bezitten de chauffeurs die wij inzetten voor vip-vervoer minimaal het CCV-D1 certificaat van PDS en zijn zij getraind in EHBO en persoonsbegeleiding. Daarnaast doorlopen onze vip-chauffeurs een bijzonder zorgvuldige selectieprocedure. Hierin letten we niet alleen op de zogenaamde ‘harde’ criteria zoals diplomering en certificering. Ook ‘zachte’ criteria wegen bij vip-vervoer zwaar mee in de uiteindelijke selectie van de chauffeurs. U kunt hierbij denken aan de volgende belangrijke eigenschappen:

  • Onverstoorbaarheid;
  • Intelligentie;
  • Terughoudendheid;
  • Proactieve opstelling;
  • Discretie;
  • Sociaal bewust gedrag.

Veiligheid en discretie in vip-vervoer

Juist bij het vervoer van personen met een bijzonder profiel zijn veiligheid en discretie van het grootste belang. Afhankelijk van de vip en diens werkzaamheden verschilt de aard van de opdracht. De nadruk ligt echter altijd op veiligheid en discretie.

Op basis van uw voorkeuren en de wensen en eisen van uw vip stellen we samen een gedetailleerd plan van aanpak samen. Uw vip ervaart hierdoor het bezoek als soepel en probleemloos. Ook wanneer de planning op het laatste moment verandert verloopt uw vip-vervoer efficiënt en comfortabel.

Net als al onze diensten is ook ons vip-vervoer maatwerk. Laat ons weten wat uw behoeften zijn en we stellen graag een plan op voor u en uw vip(s). 

Lees verder over Vervoer in het buitenland