Directievervoer

Directievervoer van Bouwens Chauffeursdiensten beantwoordt aan de wensen van directeuren en bestuurders.

Vanzelfsprekend beschikken de chauffeurs die wij inzetten voor directievervoer over de juiste certificaten en diploma’s. Ook voelen zij de behoeften van directieleden perfect aan. Ze vullen op een terughoudende en toch proactieve wijze de rol van assistent in. Door stijlvolle kleding en een bescheiden opstelling maken onze chauffeurs uw directievervoer tot een aangename ervaring. Elk directielid beweegt zich veilig, comfortabel en efficiënt van en naar afspraken.

Diploma’s voor directievervoer

Door de bijzondere aard van de werkzaamheden stellen wij specifieke eisen aan de diplomering en achtergrond van onze directiechauffeurs. Zo beschikken alle chauffeurs over het landelijk erkende CCV-D1 certificaat. Ook hebben zij allen de Vakopleiding Directiechauffeur van PDS afgerond. Deze certificering betekent dat de chauffeurs u professioneel en comfortabel door de meest uitdagende situaties weten te begeleiden.

Uiteraard hechten wij binnen het directievervoer veel waarde aan veiligheid, integriteit en discretie. Daarom ondergaan onze chauffeurs ieder jaar een medische keuring en een antecedentenonderzoek.

Directievervoer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht van Bouwens

Bijzonder directievervoer

Bij Bouwens weten we dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom benaderen wij elke opdracht als maatwerk. Er zijn opdrachten die vragen om een extra nauwkeurige aanpak, vanwege de kenmerken van de route of de werkzaamheden van de klant. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een verhoogd veiligheidsrisico. Voor deze complexe opdrachten binnen het directievervoer zetten wij onze gevorderde chauffeurs in met niveaus CCV-D2, D3 of D4.

Directievervoer Plus: assistent op de weg

Uiteraard houdt directievervoer niet op bij het transport van uw directieleden of andere hooggeplaatste personen. Voor, tijdens en na de ritten zijn onze directiechauffeurs beschikbaar voor diverse ondersteunende taken. Denk hierbij aan:

  • Bestellen en ophalen van geschenken zoals bloemen en wijn;
  • Bezorgen en ophalen van post of belangrijke documenten;
  • Boodschappen doen;
  • Alle andere verzoeken die uw directieleden helpen bij de focus op hun kerntaken;
  • Directievervoer op maat.


U kunt bij directievervoer van Bouwens kiezen uit een breed aanbod van topklasse voertuigen. Zo kunt u plaatsnemen in een van onze luxe directieauto’s, bijvoorbeeld de meest exclusieve directiewagen: de Mercedes Benz S-Klasse. Reist u met een klein gezelschap? Dan kiest u voor de luxe Mercedes Benz V-Klasse met luxe stoelen en een praktische centrale vergadertafel. Werken, vergaderen, eten en ontspannen. Het kan allemaal.

Luxe bussen bieden uitkomst voor groepen die hoge eisen stellen aan het directievervoer. Denk hierbij aan Mercedes Benz minibussen en grote bussen. De stijlvolle uitstraling, het luxueuze interieur en de uiterst comfortabele stoelen geven u een bijzondere reisbeleving.

Welke vorm van directievervoer u ook kiest, onze directiechauffeurs staan ruim op tijd klaar op de afgesproken plaats. U reist vervolgens veilig en comfortabel naar de geplande bestemming(en).

Ons doel is om te allen tijde de verwachtingen van de meest veeleisende zakelijke reizigers te overtreffen. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en ideeën omtrent uw ideale directievervoer. U kunt ook via deze website een offerte aanvragen.

Lees verder over Schiphol vervoer