Auto met chauffeur

Een auto met chauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten is vervoer over de weg van de hoogste kwaliteit. U werkt door terwijl u veilig en comfortabel reist en komt ontspannen aan op uw afspraak. Het maakt niet uit waarvoor u een auto met chauffeur inzet, of voor hoe lang: Bouwens Chauffeursdiensten biedt maatwerk voor iedere denkbare situatie. Ook verzorgen wij graag vlekkeloos vervoer voor uw zakelijke gezelschap of delegatie.

Luxe auto met chauffeur

Elke auto met chauffeur van Bouwens voldoet aan de eisen van de meest kritische reizigers. Het is ons doel om uw verwachtingen telkens opnieuw te overtreffen. U maakt een keuze uit een ruim aanbod van luxe auto’s, exclusieve mini-bussen en professionele personenbussen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: 

 • Mercedes Benz E-Klasse (3 gasten): luxe zakenauto;
 • Mercedes Benz S-Klasse (3 gasten): meest exclusieve directieauto;
 • Mercedes Benz V-Klasse (7 gasten): kwaliteitsbusje voor kleine gezelschappen;
 • Mercedes Benz minibus (15-17 gasten): ultiem vervoer voor middelgrote groepen;
 • Luxe personenbussen: (18+ gasten): topklasse busvervoer voor grote groepen.


Zoals u van een auto met chauffeur van Bouwens mag verwachten beschikken al onze modellen over luxe interieurs en voldoende beenruimte. Ook zijn zij uitgerust met faciliteiten die u in staat stellen de auto te gebruiken als rijdend kantoor. Voor delegatie- of groepsvervoer kunt u gebruik maken van onze luxe minibussen of de royale personenbussen.

Mobiel kantoor met assistent

Naast het comfort en gemak dat een auto met chauffeur u biedt, bespaart u met onze hoogwaardige service veel tijd. In een druk bestaan biedt de auto met chauffeur de mogelijkheid om op de achterbank door te werken. Zo kunt u in alle rust telefoongesprekken voeren of e-mails versturen. Natuurlijk kunt u ook simpelweg uitrusten tijdens of na een lange dag. Daarnaast is de chauffeur buiten rijtijd beschikbaar voor ondersteunende taken. Denk hierbij aan:

 • Bestellen en ophalen van bijvoorbeeld wijn of bloemen;
 • Verzorgen van boodschappen;
 • Ophalen of wegbrengen belangrijke documenten;
 • Bestellen tickets voor theaters en musicals;
 • Reserveren restaurants;
 • Andere taken die uw dag aangenamer maken.

Maatwerk door Bouwens Chauffeursdiensten

Wanneer wij spreken over een auto met chauffeur, dan hebben we het bij Bouwens Chauffeursdiensten altijd over maatwerk. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw ideale ervaring. Wat is uw situatie? Wat zijn uw wensen? Samen vinden we een auto met chauffeur die past bij uw voorkeuren en activiteiten. Wellicht vereist uw functie of omstandigheid een specifiek soort auto, of een bijzondere rijvaardigheid? Voor u is het een geruststellend gevoel om met een van onze gevorderde en volledig gediplomeerde directiechauffeurs de weg op te gaan.

Naast hun diplomering beschikken al onze chauffeurs over de kwaliteiten die hen een betrouwbare professional maken. Zij zijn bescheiden, beleefd, intelligent en breed geïnteresseerd. Tijdens onze selectieprocedure wegen dergelijke kwaliteiten dan ook zwaar mee in de uiteindelijke beoordeling en aanname. Welke auto met chauffeur u ook kiest; u reist veilig, comfortabel en ervaart een vijfsterren service.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Graag kijken wij samen naar de ideale oplossing voor uw vervoersvraagstuk. U kunt ook via deze website een offerte aanvragen.

Lees verder over Directievervoer