+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Onze chauffeursdiensten in de schijnwerpers

Heeft u Bouwens Chauffeursdiensten gezien op RTL 7? Wij waren te gast in het programma Ondernemend Nederland. Een mooie kans om onze toewijding aan persoonlijke service over het voetlicht te brengen. U kunt het item hieronder terugkijken:

Cliënt staat voorop

Voor Bouwens Chauffeursdiensten is de boodschap helder: de veiligheid en het welzijn van onze cliënten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij geloven dat dienstverlening meer is dan voorzien in een behoefte. Daarom streven wij altijd naar het overtreffen van de verwachtingen.

Vijfsterren chauffeursdiensten

Onze gecertificeerde en streng geselecteerde directiechauffeurs worden tot in de puntjes getraind om service op vijfsterren-niveau te bieden. U kunt bij ons terecht voor zowel chauffeurs voor uw eigen auto als auto’s met chauffeur. Al onze chauffeursdiensten worden met de grootst mogelijke toewijding en persoonlijke aandacht uitgevoerd. Iedere chauffeur is een persoonlijke assistent op de weg, die u op alle mogelijke vlakken van dienst is.

Ervaar de service van Bouwens Chauffeursdiensten

Wilt u onze persoonlijke service ervaren? Neem dan contact met ons op, en geef uw specifieke wensen en voorkeuren door. Of bel 020 642 2820. Wij staan u graag te woord.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates