+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Studentchauffeur in Utrecht

Bent u op zoek naar studentchauffeurs in Utrecht? Dan helpen wij u graag op weg. De studentchauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten zijn met zorg en aandacht geselecteerd op verschillende criteria zoals rijvaardigheid, klantgerichtheid en houding. De studentchauffeurs wonen in Utrecht en zijn dus snel beschikbaar.

Een chauffeur uit Utrecht die de weg weet 

Heeft u vanaf uw woon- of werkadres in Utrecht een studentchauffeur nodig? Dan bieden wij u de ideale oplossing. De studentchauffeur komt uit Utrecht en is met de fiets of het openbaar vervoer snel ter plekke. Vanaf het moment dat u op de achterbank plaatsneemt kunt u zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn. U leest enkele documenten, voert een telefoongesprek of geniet van de stilte en komt zo tot rust. De studentchauffeur creëert voor u de juiste randvoorwaarden. Hij rijdt veilig en comfortabel, navigeert efficiënt en laat u ongestoord uw gang gaan.

De studentchauffeurs kennen de historische binnenstad van Utrecht, alsmede de omliggende stadswijken en kantoorgebieden zoals Maliebaan, Papendorp en Rijnsweerd. In de Domstad weten zij feilloos restaurants, hotels en winkels te vinden. Teneinde op tijd op de plaats van bestemming te arriveren bereiden de studentchauffeurs de snelste route én een alternatieve route voor en weten zij vooraf waar het verkeer vaststaat.

Studentchauffeur Utrecht

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur van Bouwens is een student aan een hogeschool of universiteit die u in uw eigen auto van en naar kantoor, huis of afspraken brengt. Tussen de ritten door verandert de studentchauffeur in een persoonlijke assistent die u iedere zorg uit handen neemt. Hij of zij maakt uw auto schoon, verzorgt bloemen, doet boodschappen of bestelt concertkaarten. De studentchauffeur ontvangt graag úw persoonlijke verzoeken!

Een bijbaan als studentchauffeur in Utrecht is populair onder studenten in Utrecht. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie weten wij echter alleen de hoogst gekwalificeerde studentchauffeurs te werven en te selecteren. Onze ambitie is de positie van Bouwens als het chauffeursbedrijf met de beste studentchauffeurs in stand houden en de lat telkens opnieuw hoger leggen.

Studentchauffeur na diner of feest

Herkent u de volgende situatie? U rijdt in uw eigen auto naar een diner of feest en drinkt er een paar glazen alcohol. Na afloop neemt u de taxi naar huis. De volgende dag beschikt u niet direct over uw auto die u eerst moet zien op te halen.

Het kan ook anders. Bestel een studentchauffeur in Utrecht die u vanaf elke gewenste locatie en op elke gewenste tijd veilig naar huis rijdt in uw eigen auto. Bij aankomst reist de studentchauffeur zelfstandig verder. Uw auto staat gewoon voor de deur.

Rijontzegging of blessure

Wanneer u als gevolg van een rijontzegging of blessure het stuur van uw auto uit handen moet geven, is een studentchauffeur in Utrecht er om u te helpen. U huurt de studentchauffeur gedurende een flexibele periode: een paar uur, een hele dag, een aantal weken of zo lang als u wenst. U kunt gaan en staan waar u wilt en blijft zo bij op werk. Met een studentchauffeur kiest u voor vervoer in uw eigen auto tegen een voordelig tarief.

Waarom kiezen voor Bouwens Chauffeursdiensten?

De selectie en screening van onze studentchauffeurs gebeurt met de grootst mogelijk zorg en aandacht. De studentchauffeurs zijn allen van onbesproken gedrag (VOG) en volgen de training Comfortabel Rijden. Zo weten zij u veilig en comfortabel naar elke bestemming te brengen.

Tijdens de wachttijd zit menig studentchauffeur graag met zijn neus in de boeken. Onze studentchauffeurs halen echter ook plezier en voldoening uit het inspelen op uw wensen, zoals uw auto wassen, boodschappen doen en restaurants reserveren. De studentchauffeurs van Bouwens in Utrecht en in alle andere steden zijn uiterst klantgericht, flexibel en zetten graag een stap extra!

De voordelen op een rij: 

  • Rijvaardigheid en betrouwbaarheid getoetst
  • Routevoorbereiding inclusief files en wegwerkzaamheden
  • Wachttijd is geen studietijd, maar servicetijd


  • Ruim van tevoren aanwezig op startlocatie en vervolglocaties
  • Snel inzetbaar (drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden)
  • Voordelige tarieven 


Benieuwd naar de mogelijkheden van een studentchauffeur in Utrecht? Neem dan nu
contact met ons op. U kunt ook online een offerte aanvragen.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates