+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Studentchauffeur in Rotterdam

Studentchauffeurs in Rotterdam huurt u eenvoudig, snel en voordelig bij Bouwens Chauffeursdiensten. De studentchauffeurs worden kritisch geselecteerd op rijstijl, klantvriendelijkheid en houding. Voordat zij bij ons aan de slag gaan hebben zij de training Comfortabel Rijden met succes afgerond. De studentchauffeurs wonen in Rotterdam.

Een plaatselijke chauffeur waar u op kunt vertrouwen

Wanneer u in Rotterdam werkt of woont kan het handig zijn om van een studentchauffeur gebruik te maken. De studentchauffeur komt uit Rotterdam en is met de fiets of het openbaar vervoer snel ter plekke. Terwijl u nog enkele documenten doorneemt of een telefoongesprek voert, rijdt de studentchauffeur u veilig en comfortabel naar uw afspraken. De achterbank verandert in een mobiel kantoor.

Onze studentchauffeurs in Rotterdam zijn vertrouwd met het centrum van de stad, alsmede de omliggende wijken zoals Kralingen, Hillegersberg en Rivium. Daarnaast kennen zij de vele restaurants, hotels en winkels die Rotterdam te bieden heeft. Zij navigeren moeiteloos door het drukke verkeer in de havenstad, rekening houdend met files en wegwerkzaamheden. Terwijl onze studentchauffeur u richting uw bestemming brengt, kunt u zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur van Bouwens is een student aan een hogeschool of universiteit die u met toewijding van afspraak naar afspraak brengt. In de tussentijd neemt de studentchauffeur u graag iedere zorg uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw auto, het ophalen van documenten, het verzorgen van bloemen of het bestellen van tickets voor een concert of evenement. De studentchauffeur verneemt graag uw persoonlijke wensen!

Een bijbaan als studentchauffeur in Rotterdam is populair onder studenten. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie verbinden wij echter alleen de beste studentchauffeurs aan ons én aan u. Bij de werving en selectie zoeken wij uitsluitend kandidaten die het werk niet slechts als bijbaan zien, maar als een uitdagende functie gericht op uw tevredenheid en welzijn. Daarom blinken studentchauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten uit in houding en gedrag. Zij zetten een vanzelfsprekende stap extra en overtreffen op die manier telkens opnieuw uw verwachtingen. De studentchauffeurs in Rotterdam en daarbuiten zijn ons visitekaartje!

Studentchauffeur Rotterdam

Studentchauffeur na diner, feest of borrel

Wilt u zorgeloos naar huis na een diner, feest of borrel? De studentchauffeur in Rotterdam staat op de afgesproken tijd en locatie voor u klaar en rijdt u veilig in uw eigen auto naar de gewenste bestemming. Bij aankomst staat uw auto voor de deur, waarna de studentchauffeur op eigen gelegenheid verder reist. De studentchauffeur als BOB in uw eigen auto is veilig, praktisch en een stuk voordeliger dan een taxi.

Blessure of rijontzegging

Wanneer u door een blessure of rijontzegging niet achter het stuur van uw eigen auto plaats kunt nemen, biedt een studentchauffeur uit Rotterdam uitkomst. Omdat u de studentchauffeur huurt voor de duur dat u hem nodig heeft, bijvoorbeeld een paar uur, een dag of een week, hoeft u uw agenda niet aan te passen. Ook voor deze situaties is een studentchauffeur uit Rotterdam een efficiënte en voordelige oplossing.

Waarom kiezen voor Bouwens Chauffeursdiensten?

De screening bij de selectie van onze studentchauffeurs is uiterst zorgvuldig met onder meer een grondige referentiecontrole en Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij volgen allen de training Comfortabel Rijden en weten dus hoe zij u professioneel en veilig naar elke bestemming brengen.

Voor de studentchauffeurs in Rotterdam en in alle andere steden geldt dat zij bijzonder klantgericht en flexibel zijn. Zij hebben vaak aan één woord voldoende. De wachttijd besteedt de studentchauffeur graag volgens uw instructies, zoals reinigen van uw auto, bezorgen van vertrouwelijke stukken, klein onderhoud in en rondom uw huis en uitlaatservice voor uw hond. Niets is onze studentchauffeurs te veel! 

De voordelen op een rij: 

  • Gegarandeerd serieuze studenten
  • Keurige rijstijl
  • Voorbereiding route én alternatieve route
  • Op de hoogte van files en wegwerkzaamheden


  • Punctueel, betrouwbaar en discreet

  • Persoonlijke assistant op de weg
  • Snel inzetbaar (drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden)
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding 


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu
contact met ons op of vraag online een offerte aan. Wij staan voor u klaar.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates