+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Studentchauffeur in Amsterdam

U bent bij ons aan het juiste adres voor studentchauffeurs in Amsterdam. De studentchauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten blinken uit in rijstijl, klantvriendelijkheid en houding. Voordat zij de weg op gaan volgen zij de training Comfortabel Rijden. De studentchauffeurs zijn woonachtig in Amsterdam.

Studentchauffeur in Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam woont of werkt kan het slim zijn om van een studentchauffeur gebruik te maken. De studentchauffeur is met de fiets of het openbaar vervoer snel ter plekke. U kunt ontspannen plaatsnemen op de achterbank. Het rijden van en naar Amsterdam laat u verder over aan onze studentchauffeur.
 
De studentchauffeurs kennen Amsterdam op hun duimpje. Zij navigeren moeiteloos door het drukke verkeer in de hoofdstad. Daarnaast voelen zij zich vertrouwd op de grachten en zijn zij bekend met actuele wegwerkzaamheden. Terwijl onze studentchauffeur u vloeiend richting uw bestemming brengt kunt u rustig doorwerken of ongestoord een belangrijk zakelijk gesprek voeren. 

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur is een representatieve chauffeur met een aangename rijstijl en een klantgerichte instelling. Hij of zij studeert aan een hogeschool of universiteit. De bijbaan van studentchauffeur is populair onder studenten in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie verbinden wij echter alleen de beste studentchauffeurs in Amsterdam aan ons.
 
Bij de werving en selectie van studentchauffeurs kijken we naar het opleidingsniveau, de houding en het gedrag. Daarom zijn studentchauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten niet alleen uitstekende automobilisten. Zij zijn ook behulpzame assistenten of beleefde gesprekspartners, als daar behoefte aan is.

Studentchauffeur Amsterdam Bouwens Chauffeursdiensten

Studentchauffeur na diner of feest

Heeft u een diner of feest en wilt u genieten van een goed glas wijn of een koud biertje? Op de afgesproken plaats en tijd staat de studentchauffeur voor u klaar om u naar huis te brengen. Is het gezellig en wilt u dat de studentchauffeur wacht? Geen probleem, want al onze studentchauffeurs zijn uiterst flexibel. Klaar om te gaan? De studentchauffeur rijdt u veilig en zorgeloos in uw eigen auto naar huis. Bij aankomst staat uw auto voor de deur, waarna de studentchauffeur op eigen gelegenheid verder reist.

Blessure of rijontzegging

Wanneer u door een blessure tijdelijk niet kunt rijden is een studentchauffeur de ideale oplossing. De periode dat u niet kunt rijden kan soms lang duren. Door het huren van een studentchauffeur van Bouwens uit Amsterdam kunt u uw werk ongewijzigd voortzetten. Ook wanneer u, om wat voor reden dan ook, met een rijontzegging te maken heeft, kan een studentchauffeur uit Amsterdam soelaas bieden.

Waarom kiezen voor Bouwens Chauffeursdiensten?

De screening bij de selectie van onze studentchauffeurs is grondig met onder meer een antecedentenonderzoek en Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij volgen allen de training Comfortabel Rijden en weten dus hoe zij u niet alleen veilig maar ook comfortabel naar elke bestemming brengen. De studentchauffeurs in Amsterdam zijn, net als onze studentchauffeurs in andere steden, buitengewoon klantvriendelijk en flexibel. Tijdens het wachten kunt u de studentchauffeur inzetten voor diverse werkzaamheden, zoals schoonmaak en onderhoud van uw auto, bezorging van post en documenten, en verzorging van geschenken als wijn en bloemen.  

De voordelen op een rij: 

  • Heer in het verkeer

  • Vertrouwd met drukte in Amsterdam

  • Bekend met hoofdstedelijke wegwerkzaamheden

  • Uitstekende kennis wegennet

  • Punctueel, betrouwbaar en discreet

  • Behulpzame assistent

  • Snel inzetbaar (drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden)

  • Zeer gunstige tarieven
 
 
Wilt u meer weten over het huren van een studentchauffeur in Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op! Wij inventariseren uw wensen en maken graag een offerte op maat.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates