+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Studentchauffeur in Den Haag

Heeft u een studentchauffeur in Den Haag nodig? Dan leest u hier over de vele mogelijkheden die Bouwens Chauffeursdiensten u te bieden heeft. De studentchauffeurs voldoen aan de hoogste eisen. Zij blinken uit in rijstijl en klantgerichtheid. De studentchauffeurs wonen in Den Haag.

Een chauffeur die de weg kent

Bent u het beu om telkens zelf te rijden? Neem plaats op de achterbank van uw eigen auto en laat u door een studentchauffeur van en naar Den Haag rijden. De studentchauffeur woont in Den Haag en is met de fiets of het openbaar vervoer snel ter plekke. U richt zich op de zaken die voor u belangrijk zijn; de studentchauffeur doet de rest. Rijden, navigeren en assisteren. Precies volgens uw instructies en wensen.

De studentchauffeurs kennen het Haagse centrum en de andere stadsdelen als hun broekzak. In de hofstad rijden zij u veilig en geruisloos door het verkeer op weg naar uw afspraak. Nadat u bent uitgestapt blijft de studentchauffeur niet stil zitten. Hij of zij inventariseert uw wensen en verricht met veel plezier allerhande werkzaamheden. Vanzelfsprekend staat de chauffeur op tijd klaar voor vertrek naar de volgende afspraak.

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur van Bouwens is een serieuze student aan een hogeschool of universiteit die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming brengt. Op de achterbank leest u enkele documenten, voert u een telefoongesprek of komt u tot rust. Zodra u bent uitgestapt regelt de studentchauffeur al uw verzoeken. Autoschoonmaak, tanken, servicebeurt, boodschappen, klussen en al het andere dat u wenst. Persoonlijke assistentie in optima forma!

Een bijbaan als studentchauffeur is populair onder studenten in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie weten wij echter alleen de beste studentchauffeurs in Den Haag te rekruteren. De professionele selectieprocedure zorgt ervoor dat onze studentchauffeurs betrouwbaar, stipt en servicegericht zijn.

Studentchauffeur Den Haag

Studentchauffeur na diner of feest

U rijdt in uw eigen auto naar een diner of feest. Terwijl u er geniet van een paar glazen alcohol weet u al dat een studentchauffeur van Bouwens straks voor u klaar staat om u in uw eigen auto naar huis te brengen. Voor u een zorgeloos en veilig gevoel.

Na de rit staat uw auto gewoon voor de deur. U heeft geen omkijken naar de terugreis van de studentchauffeur, want dat is door ons vooraf al geregeld. Natuurlijk kunt u de studentchauffeur ook huren voor de heenrit vanaf uw huis of een andere locatie naar het diner of feest.

Rijontzegging of blessure

Wanneer u als gevolg van een rijontzegging of blessure het stuur van uw auto uit handen moet geven, is een studentchauffeur in Den Haag de ideale oplossing. De studentchauffeur is flexibel inzetbaar voor een paar uur, een hele dag, een week of zo lang als u wenst. U kunt gaan en staan waar u wilt en loopt zo geen enkele afspraak mis. Met een studentchauffeur uit Den Haag kiest u voor reizen in uw eigen auto tegen een voordelig tarief.

Waarom kiezen voor Bouwens Chauffeursdiensten?

De selectie en screening van de studentchauffeurs is uiterst zorgvuldig met onder meer een rijtest, referentiecontrole en Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De studentchauffeurs volgen allen de training Comfortabel Rijden en weten dus hoe zij u veilig en comfortabel naar elke bestemming brengen.

De studentchauffeurs in Den Haag van Bouwens verlenen een vijfsterren service en zorgen er op die manier voor dat uw dag efficiënter en meer ontspannen verloopt. Zij wassen uw auto, halen en brengen stomerijgoed, bezorgen bloemen, reserveren restaurants, voeren lichte administratieve werkzaamheden uit of vervoeren uw relaties. De studentchauffeurs in Den Haag en in alle andere steden hebben als missie om u de meest persoonlijke service te bieden. 

De voordelen voor u: 

  • Keurige rijstijl
  • Stipt en betrouwbaar
  • Geheimhoudingsverklaring
  • Route voorbereid
  • Op de hoogte van files en wegwerkzaamheden
  • Vijfsterren service
  • Snel inzetbaar (drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden)
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding 

Heeft u morgen een studentchauffeur nodig of al over een paar uur? Neem nu contact met ons op. Wij schakelen snel en voorzien u altijd van de beste studentchauffeurs in Den Haag. U kunt ook online een offerte aanvragen.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates