+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

NPM Capital

NPM Capital is een investeringspartner van middelgrote tot grote ondernemingen in de Benelux. Na de oprichting in 1948 heeft dit bedrijf door het verstrekken van risicokapitaal een wezenlijke bijdrage geleverd aan de economische wederopbouw en bloei van de jaren vijftig. Vandaag de dag heeft NPM een belang in ongeveer dertig bedrijven als HAK, Auping en Kiwa en is het een moderne organisatie waar duurzaamheid een van de speerpunten binnen het beleid is.

Oude situatie

Ongeveer 15 jaar geleden ontstond bij de directie steeds vaker behoefte aan chauffeursdiensten, omdat tijd verloren ging door verstopte wegen. Bovendien werd bij relatiediners nu eenmaal wel eens een glaasje gedronken en bij NPM gaat men verantwoord om met vervoer en veiligheid. De aanbieders waarvan gebruik werd gemaakt schieten echter op verschillende punten tekort. Punctualiteit, kwaliteit en flexibiliteit sluiten niet aan bij de wensen en variabele agenda’s van de directieleden.

Oplossing

Een relatie van NPM beveelt op enig moment Bouwens Chauffeursdiensten aan. Nadat oprichter Michael Bouwens in een eerste gesprek meteen betrouwbaar, efficiënt en flexibel overkomt, maakt het chauffeursbedrijf de verwachtingen die toen ontstonden meer dan waar. Bij Bouwens Chauffeursdiensten is altijd een goed opgeleide, representatieve chauffeur beschikbaar en zijn lastminute reserveringen of wijzigingen geen enkel probleem. Daarnaast weet de planningsafdeling welke chauffeur de voorkeur geniet van welke medewerker van NPM en wordt die wens zonder vragen meegenomen bij het verwerken van de opdracht. 

“Een gemiddelde dag loopt voor onze medewerkers nogal eens anders dan gepland”

Bas Maassen, lid van het investment team van NPM Capital, laat zich regelmatig in zijn eigen auto rijden door een chauffeur van Bouwens. “Het lijkt zo’n eenvoudige dienst; iemand die je van punt A naar punt B brengt. Maar wij verwachten van een chauffeur niet alleen comfortabel rijgedrag. Ook een nette presentatie bij onze zakenrelaties en een uiterst flexibele mentaliteit zijn onontbeerlijk. Die mannen van Bouwens snappen dat. Een gemiddelde dag loopt voor onze medewerkers nogal eens anders dan gepland.”

NPM maakt al tien jaar gebruik van de chauffeursdiensten van Bouwens. Maassen: “De chauffeurs zijn er als je ze nodig hebt en blijven altijd vriendelijk en beleefd. Ook als een afspraak behoorlijk uitloopt. Ze houden gepaste afstand, mengen zich nooit in gesprekken  en dringen zich niet op andere manieren op.”

Ook bij diners huurt NPM chauffeurs van Bouwens. “Wij rijden graag zelf naar onze bestemming. De chauffeur zorgt zelf dat hij daar komt, neemt de sleutels over en brengt ons veilig thuis. Daarna reist hij op eigen gelegenheid verder.”

“Bouwens Chauffeursdiensten koppelt een medewerker vaak aan dezelfde chauffeur”

Vóór de eerste rit brengt Bouwens Chauffeursdiensten de persoonlijke wensen in kaart. Vervolgens wordt bij iedere reservering een chauffeur geselecteerd die binnen het profiel past. Ook Maassen merkt dat: “Bouwens kent mijn voorkeur voor rijgedrag. 

Ik houd van rustig rijden. Dat hoef ik nooit te zeggen tegen de chauffeurs; ik word iedere keer gereden op een manier die ik als ontzettend comfortabel ervaar. Aan alles merk je dat de chauffeurs van Bouwens goed opgeleid zijn.” 

Veel medewerkers van NPM worden zelfs vaak door dezelfde chauffeur gereden. “Bouwens koppelt ons vaak aan dezelfde persoon. Iemand die niet alleen door opleiding, maar ook uit ervaring precies weet hoe elk van ons gereden wenst te worden.”

“Eén telefoontje is genoeg” 

Ook het secretariaat ervaart de samenwerking met Bouwens Chauffeursdiensten als uiterst prettig. “Eén telefoontje is genoeg. Meer hoeven we niet te doen. Vervolgens ontvangen we per e-mail eerst de voorlopige bevestiging en later de definitieve bevestiging. Niets wordt door de planners aan het toeval overgelaten”, aldus secretaresse Eline Bossen. “Ze zeggen nooit: “We moeten even kijken”, maar altijd: “We regelen het!”

Ook tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van NPM in het Amsterdamse Tropenmuseum verzorgt Bouwens Chauffeursdiensten het vervoer van de gasten. “We ontvangen die dag 300 bezoekers die hun auto’s parkeren bij Artis. Vanaf die plek worden de gasten in luxe pendelauto’s naar het Tropenmuseum gereden en na afloop weer terug.” De relaties roemen NPM om de strakke organisatie op dergelijke evenementen. 

De lange samenwerking laat zien dat Bouwens Chauffeursdiensten een betrouwbare partner is. Zeker voor een veeleisende en dynamische organisatie als NPM.

 

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates