+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Oorspronkelijke bedrijfsnaam Bouwens Chaufffeursdiensten keert terug

terug naar nieuws overzicht

Nieuwe merkpositionering chauffeursdiensten

20 april 2016

Ruim een jaar na de naamsverandering van Bouwens Groep naar bouwens& voltooit de organisatie haar nieuwe merkpositionering. Vanaf nu richt bouwens& zich met de receptiediensten en beveiliging volledig op hospitality in de kantooromgeving. De chauffeursdiensten gaan verder onder de oorspronkelijke bedrijfsnaam Bouwens Chauffeursdiensten. Door deze splitsing zijn de twee afzonderlijke onderdelen nog beter gericht op de eigen kernactiviteiten.

Bouwens Chauffeursdiensten, opgericht in 2003, is een begrip onder CEO’s en directeuren in Nederland. Het chauffeursbedrijf levert aan hen chauffeurs die een persoonlijke assistent op de weg zijn. De oude tagline keert terug: onze chauffeurs overbruggen uw afstanden. Bij de rebranding van Bouwens Chauffeursdiensten hoort ook een nieuw logo.

De afronding van de nieuwe merkpositionering werd in april 2016 bekend gemaakt. Algemeen Directeur Michael Bouwens legt uit waar het de komende jaren bij de twee onderdelen om draait: “De merkpositionering was nodig om relevant te blijven. We zien dat opdrachtgevers op zoek zijn naar leveranciers met specialistische dienstverlening. Bovendien dragen een duidelijk profiel en een sterke merkidentiteit bij aan de gewenste top-of-mind bekendheid. Vanzelfsprekend willen we ook up-to-date blijven wat betreft de behoeften van bedrijven en direct kunnen inspelen op ontwikkelingen”.

De veranderingen passen in de ambitie van Bouwens Chauffeursdiensten om marktleider te blijven. Bouwens: “We zijn deze reis in 2003 gestart en hebben inmiddels een schat aan ervaring en een prachtig klantenportfolio opgebouwd. De nieuwe merkpositionering van Bouwens Chauffeursdiensten is de meest recente stap in de transformatie.”.

Bezoek de nieuwe website van Bouwens Chauffeursdiensten.

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates