+31 (0) 20 642 2820
Reserveren Offerte

Studentchauffeur

De studentchauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten worden geselecteerd op klantgerichtheid, discretie en rijvaardigheid. Zij hebben de training Comfortabel Rijden gevolgd.

Wat is een studentchauffeur?

Studentchauffeur zijn is inmiddels voor vele studenten een manier om de hogeschool opleiding of academische studie te bekostigen. Bij onze selectie nemen we opleidingsniveau en algemene manier van doen mee in de beoordeling. Daarom zijn studentchauffeurs van Bouwens niet alleen uitstekende automobilisten. Zij zijn desgewenst ook aangename gesprekspartners of bekwame assistenten bij op te lossen problemen. 

Studentchauffeur van Bouwens

De studentchauffeur is een veelzijdige oplossing voor verschillende situaties. Soms is het immers handiger, comfortabeler of simpelweg noodzakelijk dat een ander plaatsneemt achter het stuur van uw eigen auto. Zo is de studentchauffeur een uitkomst wanneer u op weg naar een afspraak door wilt werken. Of wanneer u ongestoord een belangrijk zakelijk gesprek wilt voeren.

Studentchauffeur bij gelegenheden

Ook bij speciale gelegenheden staat de studentchauffeur van Bouwens voor u klaar. Hebt u een belangrijk zakelijk diner en valt er na afloop wellicht iets te vieren? De studentchauffeur vervoert u veilig en comfortabel naar en van het restaurant. Gaat u naar een feest, huwelijk of jubileum en wilt u zorgeloos aankomen op de plaats van bestemming? De studentchauffeur verzorgt het. 

Studentchauffeur huren Bouwens Chauffeursdiensten

Rijontzegging of blessure

We rijden allemaal weleens te hard of niet helemaal volgens de regels en soms heeft Vrouwe Justitia daar ineens genoeg van. U mag dan een periode niet rijden. Geen probleem, want de studentchauffeur van Bouwens is er juist voor deze ongemakken. U kunt uw agenda ongewijzigd volgen en wordt feilloos rondgereden door de beste chauffeurs van het land. En dat tegen uiterst gunstige tarieven. Ook wanneer u door een fysiek ongemak tijdelijk uw eigen auto niet kunt besturen is deze oplossing comfortabel en voordelig.

Wat kan een studentchauffeur van Bouwens?

De screening die wij hanteren bij het selecteren van onze studentchauffeurs is uiterst grondig. Zij volgen allen de training Comfortabel Rijden en weten dus hoe zij u niet alleen veilig maar ook comfortabel naar elke bestemming brengen. Naast de hoofdwerkzaamheden kunt u de studentchauffeur tijdens het wachten ook inzetten voor andere opdrachten. Een vlek op uw stropdas? De studentchauffeur koopt indien mogelijk snel een nieuwe das. Vergeten een brief te posten of een pakketje op te halen? De studentchauffeur rijdt langs het postkantoor. Op weg naar een verjaardag maar in alle drukte vergeten een presentje te kopen? De studentchauffeur verzorgt een mooie bos bloemen.

De voordelen op een rij:

  • Uiterst bekwame chauffeur
  • Uitstekende kennis wegennet
  • Zeer gunstige tarieven
  • Snel inzetbaar (tot drie uur na reservering, mits binnen kantoortijden)
  • Flexibel inzetbaar
  • Betrouwbaar en discreet


Wilt u weten hoe u kunt profiteren van deze luxe en toch betaalbare vervoersoplossing? Neem dan nu contact met ons op! Wij inventariseren uw wensen en maken graag een offerte op maat!

Lees verder over Bob-chauffeur

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates